CINEMA360

CINEMA ACTING 360 SEASON 5 !

September 12, 2018 10:35 am Published by Leave your thoughts

CINEMA ACTING 360º

СЕЗОН 5

International Dance Academy 360º се събират с едни от най-големите имена на българската кино арена!!! Предлагаме ви уникланата възможност да участвате в интензивна двумесечна програма за актьорско майсторство, ориентирана към телевизионни и кино продукции. Обучението е динамично и с изключително практична цел. Подходящо е, както за начинаещи, така и за хора с опит, които искат да опреснят или доразвият актьорското си майсторство. Освен главен лектор – актриса, режисьор и продуцент Саня Борисова ви очакват интересни срещи със знаменитости като Ники Илиев и Башар Рахал!

КАКВО? КОГА? КЪДЕ?

– 2-месечен интензивен курс по актьорско майсторство, ориентиран към кино и ТВ продукции , състоящ се от 16 занятия по 2 часа.

Време : Всяка събота от 17:30 до 19:30 и всяка неделя от 11:00 до 13:00

Място на провеждане: International Dance Academy 360º, бул. Витоша 87 (вход на Пощенска банка, ет.3)

Възрастови ограничения: 12 г. +

Цена: 385 лв. на човек за целия курс

Подробна информация за “CINEMA ACTING 360º”

Курсът е подходящ за всеки човек, който има отношение към филмовото изкуство и желае да получи съответните знания или да подобри вече придобити такива. В тези класове динамичното дуо Саня и Ники ще ви отворят завесата към магическия синематичен свят, ще споделят богатия си опит и ще ви дадат ценни теоритически и практически съвети. – теория и практика за снимачния процес (подробно разглеждане на детайлите на снимачния процес, практика пред камера) – теория и практика: монолог, диалог, масови сцени – теория и практика: импровизация – теория и практика: кастинг (как да се подготвим за кастинг, разиграване на кастинг ситуации) – практически съвети за съставяне на портфолио – методики за научаване на текст – работа в група – индивидуална работа – професионално заснемане и монтиране на разработени филмови сцени (заснетия материал се дава на участниците за свободно ползване)

САНЯ БОРИСОВА

Саня може да се похвали със завидни постижения в кино и ТВ индустрията. Със сигурност сте я виждали в главните роли на хитовите филми “Чужденецът” и “Живи легенди”, както и в някои от най-популярните ТВ продукции в страната – “Забранена любов” и “Секс, лъжи и ТВ”. Освен актриса в авторските им филми с Ники, тя се явява и съсценарист, художествен ръководител и изпълнителен продуцент.

 

Categorised in: Новини

This post was written by admin