cinemaacting360

CINEMA ACTING SEASON 2

October 9, 2017 3:13 pm Published by Leave your thoughts

CINEMA ACTING 360º

СЕЗОН 2

International Dance Academy 360º се събират с едни от най-големите имена на българската кино арена – Ники Илиев и Саня Борисова –Илиева за зашеметяващ съвместен проект “CINEMA ACTING 360º”!!!

Предлагаме ви уникланата възможност да участвате в интензивна едномесечна програма за актьорско майсторство, ориентирана към телевизионни и кино продукции. Обучението е динамично и с изключително практична цел. Подходящо е, както за начинаещи, така и за хора с опит, които искат да опреснят или доразвият актьорското си майсторство.

КАКВО? КОГА? КЪДЕ?

– 1-месечен интензивен курс по актьорско майсторство, ориентиран към кино и ТВ продукции , състоящ се от 8 занятия по 2 часа.
– Всяка събота от 16:00 до 18:00 и всяка неделя от 13:00 до 15:00 (СТАРТ 28ми ОКТОМВРИ)
– Място на провеждане: International Dance Academy 360º, бул. Витоша 87 (вход на Пощенска банка, ет.3)
– Възрастови ограничения: 12 г. +
– Цена: 160 лв. на човек за целия курс

Подробна информация за “CINEMA ACTING 360º”

Курсът е подходящ за всеки човек, който има отношение към филмовото изкуство и желае да получи съответните знания или да подобри вече придобити такива. В тези класове динамичното дуо Саня и Ники ще ви отворят завесата към магическия синематичен свят, ще споделят богатия си опит и ще ви дадат ценни теоритически и практически съвети.

Screen Shot 2017-10-04 at 6.01.43 PM

НИКИ ИЛИЕВ

Ники несъмнено е един от най-успешните актьори, режисьори, продуценти и сценаристи в страната. Сред богатото му портфолио ще намерите филмите “Чужденецът”, “Живи легенди”, както и ТВ хитовете “Забранена любов”, “Домашен арест” и предстояща премиера на Btv “Скъпи наследници”.

САНЯ БОРИСОВА – ИЛИЕВА

Саня може да се похвали със завидни постижения в кино и ТВ индустрията. Със сигурност сте я виждали в главните роли на хитовите филми “Чужденецът” и “Живи легенди”, както и в някои от най-популярните ТВ продукции в страната – “Забранена любов” и “Секс, лъжи и ТВ”. Освен актриса в авторските им филми с Ники, тя се явява и съсценарист, художествен ръководител и изпълнителен продуцент.

Categorised in: Новини

This post was written by admin