РОМАН БЛАЖКИВRoma

CONTEMPORARY

Роман е един от най-търсените танцьори в Русия у Украйна, което се дължи на богатия му професионален опит и красотата, която струи от творчеството му.
След като успешно завършва националния университет за култура и изкуство (КНУКИИ) в гр. Киев постига нови кариерни пикове, вдигайки летвата все по-високо. Роман е известен с contemporary класовете си, разработени за International Dance Academy360º, които нямат аналог!

История:
Солист на шоу-балет “Soul Be” 3г.
Солист на най-популярния шоу-балет в Украйна “FREEDOM” 10г.
ТВ формат “Фабрика за звезди”
ТВ формат “Гласът на Украйна”
ТВ формат “Х Фактор”
Шоу на Cirque Du Soleil “ONE NIGHT IN THE BLUE SKY”

“TABU” show by Franco Dragone

 

Снимка: George Todoroff Portrait Photographer

Remi2

REMI TOIN

HIP-HOP

Реми стартира пътя си с бибойнг, или така наречения брейк през 2007 година, а по-късно усвоява и хип-хоп. Той е атрактивен, харизматичен и невероятно талантлив!

В класовете си показва  „Groove, Creativity, Musicality“, чрез който ще успеете да откриете вашия стил и да изразите себе си.

Биографията на Реми е богата, за което има безброй доказателства:

 

Участия:

–  Ко-Хореограф на България Търси Талант 2014

–  Ко-Хореограф на България Търси Талант 2015

–  Ко-Хореограф на България Търси Талант 2016

–  X Factor – Крисо & Жана Бергендорф

–  X Factor- Ангел & Моисей

–  Ко-Хореограф Концерт за Зелената песен на България

–  Ко-Хореограф -Награди на БГ радио 2014

–  Ко-Хореограф – Coca Kola Happy Energy Tour 2014

–  Годишно Коледно Парти на М – Tel 2014

Клипове:

–  Крисо & Жана Бергендорф – Играем с теб до край

–  Сантра & Кристо – Аромата ти

–  Лора Караджова & Кристо – Парадаисе

–  Angel & Моисей – Кой ден станахме

–  Пламен & Иво – 2×2

–  Izzy – За последен път#

–  Руди, Дъли, Муден, Кукушев – На Диско

–  F.O. – Злопаметен

–  F.О. – Freak Time

Постижения:

Urban Rising Stars 2 Edition –  2nd Place

Urban Rising Stars 3 Edition – 1st Place

Urban Rising Stars 4 Edition – 1st Place

Grand Mall Battle Helloween Battle – 1st Place

Street Dance Battle Plovdiv Vogue Club – 1st Place

Fun City 2015 – 1st Place

Express Yourself – 2nd Place

Fanta Fiesta 2014 – 1st Place

Underground Dance Battle –  2nd Place

STZ Dance Battle – 1st Place

359 Dance Battle – 2nd Place

Street Master 2vs2 2015 – 1st Place


СЕМИР АЛКАДИ

HIGH HEELS/BELLYDANCESemir

Семир Алкади стартира своята кариера през 1996 г. като танцьор и солист на балет Дива, след което през 1999 г. сформира собствен балет “Акадамус” – Академиа за Танци Музика и Слово. Заедно с танцовата трупа през 2001 г. заминават за Финландия след покана от популярния финландски балет Хот Кейкс ( Hot Caкes ) където e назначен за главен хореограф и солист и с течение на времето става и Национален шампион на Финландия за стиловете: “Диско Денс” и “Шоу Денс” за две поредни години. Освен това през 2006 година заедно с балет Хот Кейкс ( Hot Cakes ) взимат сребърен медал в европейски шампионат по хип-хоп. През годините “Акадамус” са работили с различни знаменитости както от България, така и от световната сцена. Семир Алкади участва през 2015г. в основаването на “AKADAMUS DANCE THEATER” и до днес е АРТ-Директор и хореограф на трупата.

Невероятната пластика и грация, която Семир притежава го води до страмглавото му развитие в стиловете High Heels и Bellydance. Обучавайки се при безспорно най-добрия в бранша – Yanis Marshal, Семир подобрява майсторството си в стила и заема челна позиция в изкуството да танцуваш на токчета в страната!

DAVO GARCIA

ZUMBA FITNESSDavo

Davo е ZUMBA FITNESS инструктор с 13-годишен стаж. В класовете му ще предобиете не само завидна физическа форма, но и ще се забалявате с горещите ритми на салса, меренге и регетон

КРИСТЬО МЕТОДИЕВ Chris

BREAK DANCE

Крис е много неща – танцьор, хореограф, мим, актьор и невероятно добър човек! С уменията, подхода и усмивката си той без съмнения един от любимите педагози в академията. Завидните му акробатични способности, музикалността и пластичнстта му са го изтласкали на челни позиции сред най- търсените професионалисти в страната!

ОБРАЗОВАНИЕ:

Национална Академия за Театрално и Филмово Изкуство „Кръстьо Сарафов” (Театър на Движението – Пантомима).

ТЕЛЕВИЗИОННИ УЧАСТИЯ:

– Концерт на Слави Трифонов (Стадион Васил Левски)

– Yalta Freak Show with Mark Knight

– Nitro Dance Show

– 359 Hip Hop Awards

– Нешка Робева – Премиера на Мистерията-Еньовден (Арена Армеец)

– 359 Hip Hop Hell Tour

– DMX (зала Христо Ботев)

– Като Две Капки Вода – Сезон 5

– ICE Totally Gaming – London

– Коледен спектакъл „Илюзия“

– Halloween Party with Victor Calderon – Арена Армеец

– Shugar wings dance show “W Garden” – Пловдив

– Night of The Oscars

– Танцова Работилница на Петър Илиев

– Бенефисен концерт на Нешка Робева (15 години National Art)

ТЕАТРАЛНИ УЧАСТИЯ:

2017 – „НОС“ на ГОГОЛ – режисьор Андрей Толшин

2017 – „Кастинг“ – мюзикъл на вокална група ПИМ-ПАМ

2016 – „Ориент Експрес“ (Танцово-пантомимен спектакъл)

2015 – „ARTisT“ (Танцовo театрален спектакъл)

2015 – „Жажда за Щастие“ (пиеса за Димчо Дебелянов)

2014 – „Реквием на Времето“ ( Танцово-пантомимен спектакъл)

Boryana

БОРЯНА ЯНКОВА

KIDS 

Боряна се занимава с различни танцови направления дълги години. Нейната лъчезарна усмивка и невероятна аура, която създава в часовете си, ни пристрастява към занятията и. Боби има способността да кара телата ни да се подчиняват на ритъма със завидна лекота и грация.

Ако сте почитател на танцовото изкуство най-вероятно сте виждали Боби на голяма сцена или в телевизионен формат, защото тя не остава незабелязана!

MarionМАРИОН ДЪРОВА

DANCEHALL/

HOUSE

Марион Дърова е хореограф, танцьор и изследовател в областта на съвременния танц. Можете да я видите в спектакли  “Silent weapon” (номинация за ИКАР 2015), “Zen play”, “Sinner” (ИКАР 2017). Нейни представления, играещи се на софийската сцена са “Trauma” и “Corpus meum”.

В другите си превлъплъщения тя е движенчески и кондиционнен треньор, занимава се с House Dance и Dancehall. Преподава dancehall, защото го обожава и смята, че много добре я изразява. Според нея, това е стил, който ни дава възможност да отприщим първичната си енергия. Характерно за нейният Ragga Dancehall e смесването на мъжки и женски движения и голяма експресивност.

Участвала е в клипове на Michael Buble, M.O, Jeremy?, Preya и други.

АЛЕКСАНДРА ДРАНГАЖОВАAlex

КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ

Няма нищо по-грациозно и изящно от класическия балет. Освен красотата на плавните линии, тази дисциплина възпитава множество други качества на двигателната култура, които лежат в основата на голяма част от различните танцови направления.

Александра завършва през 2002 г. Националното училище за танцово изкуство като ученичка на прима балерината Силвия Томова.Балерина в Националната опера и балет от 2002 г. Изявява се в ансамбли и сола от репертоара на трупата. Участва в национални и международни конкурси.Финалистка на Международния балетен конкурс в Япония-Нагоя през 1999 г.През 2004 г. печели първа награда на Националния балетен конкурс “Анастас Петров”.

Изпълнява солистични партии в спектаклите:”Лебедово езеро”,”Дон Кихот”,”Спящата красавица”,”Баядерка”,”Сюита в бяло” и др.

СИЛВИЯ ТОМОВА 

КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ – ЧАСТНИ УРОЦИ

Силвия Томова е възпитаничка на прословутата елитна Държавна балетна академия “А. Я. Ваганова” в Санкт Петербург, Русия. Нейната успешна творческа кариера е свързана с Националната опера и балет, където е прима балерина с над 90 изиграни главни роли, в класически и модерни балетни заглавия. Участва в различни телевизионни и филмови продукции. Лауреат е на международни балетни конкурси във Варна, Осака, Париж и Москва. Многократен член на жури на международни балетни конкурси в Париж, Люксембург, Перм и много други.

Легендарната артистка ще води частни уроци за подготовка за кандидатстване в професионални балетни учебни заведения и международни конкурси.

MilenМИЛЕН ДАНКОВ

JAZZ FUNK

Aртист, хореограф и визионер – МИЛЕН ДАНКОВ!
Творческият му път минава през най-мащабните музикални проекти и формати като Music Idol, VIP DANCE, X FACTOR, Музикална Академия, Евровизия, Годишни Музикални Награди на БГ Радио, Coca Cola Happy Energy Tour и др.
Работи с едни от най-успешните изпълнители в страната, като Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Михаела Филева, Поли Генова, Дарина Йотова-ДАРА, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Кристиян Костов, Рут Колева и др.
Част от богатата му биографията са видео клиповете Инкогнито, Танцувам само за теб (Михаела Филева), I Like, Играя Стилно (Мария Илиева), Стъпка напред (Михаела Маринова), К’во не чу (Дарина Йотова), Спри (Богомил Бонев), Да Избягаме (Невена Пейкова), Не си за мен (Кристиян Костов), Точно така (Латида), Като на сън (Мария Драгнева) и др.

       

АЛЕКСАНДРА КОВАЧЕВА

COMMERCIAL CHOREOGRAPHYKovacheva

Алекс започва да тaнцува още от 6 годишна като първо започва със спортни танци и след това се пренасочва към модерен балет.
От 2013г насам започва своята професионална кариера като танцьор и оттогава досега се включва в редица големи проекти, сред които:
•MAD VMA
• Като две капки вода
• X Factor
• Гласът на България
• The Voice Summer Tour
• SFW,
• 359 hop awards
• MTV Varna Beach
• и други
Алекс е танцувала е с редица български изпълнители като  Михаела Маринова,Скандау,Павел и Венци Венц, Дара, 100 кила, Веси Бонева, Марина Кискинова и др. Участвала е в много музикални клипове и телевизонни реклами.
Алекс неуморно взима участие в различни класове и уъркшопи на български и международни хореографи,сред които Brian Fridman,Yanis Marshal, Kyle Hanagami,Nika Kljun i много др.

ВАСИЛ ЗОЛУМОВВасил5

CHOREOGRAPHY

Васко е танцьор и хореограф с богат опит на българската сцена. Започва танцовия си път от град Бургас в школата на Христо Андонов (школата “Black Style”), занимавайки се първоначално с брейк, след което и с хип хоп. Освен практикуването на различни стрийт стилове (хип хоп, попинг, хаус и други), за изграждането на неговия индивидуален такъв допринасят множеството класове от световни танцови форуми, работата на сцена и пред камера с редица български изпълнители (Рафи, Михаела Филева, Михаела Маринова, Графа, Поли Генова, Дара, Миро и др.), участието му в телевизионни предавания, филми, клипове и реклами, но най-вече работата със създаденото от него и неговите най-близки приятели крю – Skywalkers. През последната година Васко е имал възможността да преподава и извън българските рамки, правейки класове в Португалия, Македония и Израел.

Класовете на Васко са винаги нещо ново и предизвикателно за учениците. Използвайки добре познатата формула преподаване на хореография, той предизвиква танцьорите да намират различни начини да работят с музикалността и динамиката, да подбират правилната енергия за избраната песен. Класовете наблягат не толкова на хореографията като краен резултат, а по-скоро като средство, чрез което те могат да развиват танцовите си умения и да се научат да ги прилагат.

СИМОНА ГЕОРГИЕВАSimmona

URBAN CHOREOGRAPHY

Започва танцовото си обучение на 10 годишна възраст в Школата на Руския балет “Тодес” . Там тренира три години под ръководството на различни преподаватели и професионалисти  пратени от Русия специално за българската школа . 

През 2013 представя България на световното състезание Hip-Hop International в Лас Вегас . През 2014 преминава през обучение и взима сертификат за официален съдия на Hip-Hop International , проведено в Швейцария.

Тя е единствения сертифициран HHI съдия в България .

През 2015 започва да преподава и създава “Bang Bang” – собствена група  от  ученици , на които предава знанията си. И отборът й  Bangers . 

 

Участва на Годишните Музикални Награди на БГ радио 2014/2016/2018 .

Посещава международните танцови лагери Fair Play Dance Camp 2015/2016/2017 и OMG Dance Camp 2017/2018 като там се учи от най-добрите в бранша.

 

1 място – “Ритъмът в сърцето ми”2017 с BANGERS

Специална награда за най-добра хореография 

2 място – UNITY JAM 2018 с BANGERS

4 място – ELITE DANCE CHAMPIONSHIP 2019 -WATCH GANG

RAUL TORRES

CUBAN SALSA/ AFRO DANCERaul-3

 

Чували сте името му и сте се наслаждавали на завидните му умения на дансинга не веднъж.

Раул Торрес е кубински танцьор и хореограф с широка професионална подготовка и дълъг танцов опит.Започва да танцува от ранна възраст и се запознава с тънкостите на кубинските танци и кубинската култура. Участник е в десетки фестивали,конкурси,състезания,телевизионни и радио програми. Стилът му се отличава с много страст,пластика,прецизност и техника.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.